JARO JE TADY! VYŠIJ SI ROZTOMILÉ PTÁČKY! PDF MOTIV ZDARMA PRO VŠECHNY NOVÉ ODBĚRATELE NEWSLETTERU!

UŠILAS HALENKU? JEN SE POCHLUB!

UDĚLALA SIS RADOST? 

 

V minulém článku jsem sepsala návod, jak si ušít letní boho halenku, nebo hippie halenku, nebo... prostě halenku podle tvého gusta.

Jsem zvědavá ženská a tak chci vážně vědět, jestli sis ji ušila a jak to dopadlo!

Také jsem se zmínila o výšivce, jako dalším jedinečném prvku, kterým můžeš svou halenku od jiných odlišit ještě víc. A proto jsem se rozhodla nějaké motivy nakreslit!

 

VYTVOŘILA JSEM TROJICI JEDINEČNÝCH VÝŠIVEK PŘESNĚ PRO TUTO HALENKU

 

A jsou pro všechny ZDARMA, stejně jako ten NÁVOD.

 

Jediný rozdíl je, že tentokrát chci něco na oplátku! Nechci peněz kopy, ani tvé prvorozené - úplně si vystačím s fotkou!

Přesně tak, vyměním hodiny své práce, za fotku tvé nové vymazlené halenky!

Proč? Protože jsem ženská zvědavá, to jsem už psala... A taky proto, že bych pak do budoucna chtěla dát dohromady článek plný fotek, který by motivoval další a další ostýchavé, aby se pustili do trpělivé ruční práce.

 

Ruční práce totiž, ať už jde o šití, výšivku, háčkování, pletení, nebo třeba keramiku, je tím absolutně nejlepším prostředkem jemné a nenápadné meditace. Ani si nevšimneš a hned jak to budeš mít aspoň trochu v ruce - medituješ. Puf! Kouzlo!

Přestáváš myslet na kde co a soustředíš se na jediný bod, jedinou opakující se aktivitu, manuální činnost. Je to stejné, jako když ti na hodině jógy praví, aby sas soustředila na svůj dech "nádech - výdech". Akorát tady je to "hladce - obrace".

 

Vyšívací motiv zdarma

 

CHCEŠ VYŠÍVACÍ MOTIVY ZDARMA? Pošli fotku! Tak jednoduché to je!

Nejlépe mailem na maja@folklorni.cz, messengerem se to rozsype.

 Měj se!

Mája logo

Zpět do obchodu